— Det viser at vi gjorde rett ved å forlenge strenge tiltak

Kommuneoverlege Ole Bernt Lenning og ordfører Jarle Bø. Tirsdag ettermiddag er det møte om tiltakene på Nord-Jæren. Mye tyder på at Randaberg, Stavanger, Sandnes og Sola går tilbake til nasjonale tiltak - kanskje allerede fra tirsdag kveld.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

SMITTE PÅ RANDABERG:

Med ni nye smittede i Randaberg så er kommunen tilbake i rødt og trenden er stigende for Randaberg.,

De siste 14 dagene er det registrert smitte hos smitte hos 16 personer på Randaberg. Fram til i går var utviklingen flat, mens den med ni nye tilfeller i går er stigende.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/04/15/dette-dreier-de-ni-smittesakene-seg-om/

— Vi har vært noe bekymret for at dette skulle skje. Nå vet vi at en del av de siste tilfellene er fra folk som allerede var i ventekarantene, sier ordfører Jarle Bø til Randaberg24.

Han forteller at smitteteamet gjør en god med tanke på sporing av smitte i disse sakene. Blant annet er én familie smittet i kommunen, seks personer.

— Når vi tidligere denne uka vedtok å forlenge strenge krav på Nord-Jæren, viser det for meg at det var en helt korrekt avgjørelse.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/04/15/ny-smitterekord-pa-randaberg-9-personer-smittet-siste-dogn/

— Hva tror du om fortsettelsen?

— Vanskelig å svare på, men det som er viktig er at alle er med og bidrar for at dette skal slippe opp. Følg råd og anbefalinger som gjelder, sier ordføreren.