FRITID: Det er laget i stand et opplegg som viser en oversikt over hva eller hvilke tilbud kommunens eldre kan gjøre.

Listen er ganske lang og viser et bredt mangfold. Bernt Egel Goa, har sammen med flere andre vært med å sette ned oversikten.

– Det er viktig for alle at vi har noe å være opptatt, innteresert i og derfor er det viktigt at vi vet hva som skjer i bygda. Det er mange foreninger som har tilbud og kulturkontoret med litt støtte fra Landsbytreffet har utarbeidet en oversikt over alle tilbud for voksne og eldre.

SJEKK HELE OVERSIKTEN HER

– Selv om det er mange tilbud, så er det mange som er ensomme i dag. Jeg synes at vi bør tenke mer på hverandre og gjerne innvitere andre til en kopp kaffe på Jærbakeren eller noe slik. Det skal ikke mye til for å glede andre. Når noen av en eller annen grunn ikke kommer på en aktivitet lenger, så spør om vedkommende trenger hjelp til noe. Det kan være transport, støtte. Vi ringer til flere fra Landsbytreffets pubtreff og minner de om treffet en time før det begynner. Lett å glemme for noen, forteller Goa.

Bernt Egel Goa har vært med, sammen med andre, og laget en oversikt over tilbud for eldre i kommunen. Foto: Arkivbilde, Per Thime