Dansk firma rykker inn i Randaberg - er opptatt av «Det grønne skiftet»

Dansk Logistikpartner heter selskapet i Danmark, men når det fra i dag er registrert i Randaberg, heter den norske utgaven Norsk Logistikkpartner AS.

Kenneth Petersen er ansvarlig for nytt firma på Randaberg, som tar turen fra Danmark.
  • Per Thime
Publisert:

NYTT FIRMA: Kort fortalt skal det nye selskapet drive med konsulentvirksomhet innen frakt og transport.

En sjekk rundt firmaet mandag denne uka viste at man er både i Danmark og i Sverige, nærmere bestemt i Brøndby, Vejle og Malmø.

– Kort fortalt er vi rådgivere som hjelper virksomheter med optimering innenfor fragt og logistikk. Vi sørger for at lage en komplett analyse av transportbehovet for deretter å synliggjøre mulige besparelser og gjennom bud fra transportører, heter det fra firmaets nettside.

I Randaberg har selskapet funnet sinn plass like ved Randaberg Arena, i samme bygg som blant annet Harestad Elektriske AS og Harestad Bygg AS er lokalisert.

– Norsk Logistikkpartner er en konsulentbedrift som hjelper alle typer av bedrifter som har et frakt behov. Så om man sender/mottaker pakker, paller, veitransport, flyfrakt, sjøfrakt, kurér, krankjøring eller nattlevering, så kan vi hjelpe bedrifter for å oppnå store besparelser på deres transportomkostninger, miljø i forbindelse med transport og så videre, sier Kenneth Petersen til Randaberg24.

– Da vi er etablert i Danmark og Sverige – så vil Norge bli kronen på verket i Skandinavia, forteller han.

Dette er fra firmaet i Danmark, som nå altså får avdeling i Randaberg.

Det nye selskapet som etablerer seg her i kommunen har mer enn 50 år innen disse tjenestene for transport og logistikk.

Firmaet er også opptatt av miljøet - eller også omtalt som det «Det grønne skiftet».

– Noen virksomheter har allerede satt seg noen mål for en grønnere framtid, men fortsatt er det mange som ikke har en plan. Det er nå det skal gjøres noe, og det finnes mange justeringer som kan gjøres, for å komme i mål med den «grønne omstillingen», som vil sikre oss alle en bedre hverdag, heter det videre.

Kenneth Petersen står som daglig leder for avdelingen i Randaberg. Han er også seniorrådigiver og Miljøkonsulent for selskapet i Danmark.

For sistnevnte, Kenneth Petersen, er ikke Norge ukjent.

– Jeg er norsk gift og har alttid hatt en stor kjærlighet til det norske folk og land. Vår beslutning om å etablere oss i Randaberg – var egentlig med den bakgrunn at Randaberg er den grønne landsbyen. Med den jobben vi gjør, har vi et utrolig stort fokus på Co2, Co2 udledning og miljø – derfor var dette det rigtige stedet for oss å etablere oss, sier han til Randaberg24.

Selskapet satser på å få inn 3–4 rådgivere i det norske selskapet på Randaberg.

– På den måten kan vi hjelpe flere bedrifter enn hvis jeg skulle gjort dette alene. Nå satser vi på at vi i løpet av ett år står sterkt i Norge med det vi driver på med.

Dette er teamet som jobber i Dansk Logistikpartner i Danmark.
Publisert: