Video: Mekjarvik klokken 04.20 - Feststemning på kaien

Politiet fikk flere klager på russen – og gav dem pålegg om å holde ro.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel
Nei, det var ikke mer enn rundt 75 russ til stede i Mekjarvik, men det var som å være på konsert - med både god og til dels høy musikk klokken 04.20 en torsdag morgen.

MEKJARVIK:

Russen har noen dager igjen av russetiden, men i neste uke er det over for denne gang.,

Festen er imidlertid ikke avsluttet, for i Mekjarvik har det vært - og er fortsatt fest.

Klokken 04.20 torsdag morgen ljomet musikken ut høytalerne på en av de store russebussene. Med lysshow på oppstillingsplassen var det et populært tiltak for de rundt 75 personene som var samlet.

Noen hadde sikkert reist hjem, men det kom også stadig nye russ til. Ved oppstillingsplassen var det samtidig trailersjåfører som forsøkte seg på hviletid, mens det ved kaien lå en lastebåt med sine ombord.

Gjennom russetiden har det vært spilt mye musikk i Mekjarvik. Det har vært noen klager fra naboer, men ikke veldig mange. Om det har vært noen av dem i natt vites ikke, men høy musikk - det var det definitivt. Den kunne man høre til Grødem.

Senere i morges meldte også politiet at det var kommet inn flere klager fra naboer. Politiet rykket ut og gav pålegg om å holde ro resten av natten. Dette melder politiet klokken 07.40, men klagen er notert i loggen klokken 04.06

https://twitter.com/politietsorvest/status/1524625537767034886

Under i vinduet kan du høre musikkvalget som var da Randaberg24 som snarest var innom.