|Noe slikt som dette kan det bli, men enn så lenge er det ikke klart for bygging av midlertidig hotell.

HOTELL:

Enn så lenge er det fortsatt parkeringsplasser og lite med hotell å se. Og slik blir det nok en stund til.,

For ennå vet man ikke når bygging av Rogfast starter - og dermed er også grunnlaget for drift borte.

Wexus Gruppen AS har inngått en leieavtale med Randaberg kommune, fra 2018 og frem til 2024, men med muligheter for å leie ytterligere fire år.

Har avtale som gjelder

– Her er det nok intet nytt fra oss enda. Frem til Statens vegvesen beslutter å gjennomføre Rogfast, samt kontrahert underentreprenør for eventuell bygging av Rogfast vil ikke Wexus Gruppen utvikle noe på tomten, sier Egil Messmer, administrerende direktør i selskapet, til Randaberg24.

<strong>LES OGSÅ: – Rogfast kommer - kostnader kuttet</strong>

Noe slikt som dette kan det bli, men enn så lenge er det ikke klart for bygging av midlertidig hotell.

Randaberg kommune har leieavtale med selskapet, så selv om det ikke er noen aktivitet, så betaler Wexus leie. Samlet leie for perioden utgjør 14 millioner kroner til kommunekassen.

Arbeidsplasser

I Randaberg kommune får Randaberg24 opplyst at avtalen fortsatt gjelder, men at det selvsagt er opp til Wexus AS når de eventuelt vil starte bygging.

I planene som ble presentert for noen år siden kom det også frem at det midlertidige hotellet kunne skape noen arbeidsplasser. Det skal være et midlertidig hotell for anleggsarbeidere som jobber med Rogfast, men også for andre gjester som besøker Randaberg.