SOMMERDRØSEN: I dagens drøs har vi pratet med dartspiller, Stian Valset.

Vår sommerdrøs har etter hvert blitt en tradisjon, for det er fjerde gang vi har denne reportasje-serien, og da er det en tradisjon.

1. Hva er dine ferieplaner dette året?

— I år er ferieplanene 1,5 uke til Kristiansand med jentene mine og kose oss med mamma/pappa (farmor/farfar), og min søster med hennes famile.

En tur innom Dyreparken er viktig. Foto: Privat

2. Hva pleier du/dere å gjøre mens dere er på sommerferie, er det ting dere alltid må gjøre?

— Jeg må alltid ha 1-2 uker i Kristiansand med ungene og besøke familien. Da hører også Dyreparken til, samt besøk på strender når været tillater det, eller badeland hvis det er dårlig vær. Utover det er det som vanlig litt dart trening, det kan ikke stå i ro hele sommeren.

Tømmerrenna er obligatorisk. Foto: Privat

3. Hva er egentlig ditt beste ferieminne og hvor var dette?

— Har mange ferieminner; må nevne da jeg var liten, da hadde vi hytte ved sjøen i Blindleia i Lillesand. Den gang ble det mye vannlek, båt, seilbåt, seilbrett og avslapping i Sørlands sola. Det har vært mange gode ferieminner i voksen alder også.

Kardemommeby er gøy for de små, her med tante Sofie. Foto: Privat

4. Hva synes du er det beste ved å ha ferie? Klarer du da å koble ut alt annet?

— Det beste med å ha ferie vil jeg si er å bare kunne koble ut alt i hverdagen å slappe av, sove lenge og ikke måtte gjøre noe. Og ja, jeg klarer å koble ut alt annet, det er ikke noe problem, der sliter jeg ikke.