KONGEPARET: Når Kong Harald og Droning Sonja stiger i land ved moloen i Viste Hageby 29. mai, da er første stopp etter en ørliten kjøretur, Vår Energi Arena Randaberg.

I vel halvannen time skal kongeparet være i Randaberg, hvor mye skjer i sentrum.

Men, Vår Energi Arena Randaberg; der kommer det til å være fullt med folk denne formiddagen. I et meget stramt program skal kongeparet være der i 12 minutter, etter det Randaberg24 kjenner til.

– Det er klart at vi gleder oss til dette, det er historisk at kongeparet besøker Randaberg og vi synes det er flott av vi får noen minutter å vise fram det best besøkte stedet i Randaberg kommune, sier Ola Håland.

Ola Håland var sjef i arenaen, men også med rundt Superlaget til Vardeneset BK rundt tiden da Randaberg Arena, som den da het, åpnet i 2012. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Da fotballhallen åpnet i januar 2012 var mer enn 2.000 personer til stede, og Håland var sjefen i arenaen. I dag er han en av de hyggelige vaktmestrene.

Han har også fått det ærefulle oppdraget å ønske kongeparet velkommen til Randabergs storstue.

– Dette er selvsagt noe jeg ikke har gjort tidliger, men jeg er sikker på at det skal gå fint. Vi har mye å vise fram her og mange skal være med i minuttene det varer. Det jeg kan si er at jeg ikke skal gjøre som Mr. Bean, da han møtte Dronningen i sin tid.....

Det gikk noe galt, men i Vår Energi Arena Randaberg, der har man det meste på stell.