For aller første gang får Randaberg24 produksjonstilskudd

  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:

PRODUKSJONSSTØTTE: For aller første gang i Randaberg24 snart tre år lange historie er nettavisen med når det skal tildeles produksjonsstøtte.

Det er Medietilsynet nå har fordelt produksjonstilskuddet for 2022. Oversikten viser at Randaberg24 mottar 615.150 kroner fra Medietilsynet.

Nettavisen er i kategorien «nummer 2-avis» på Randaberg.

– Vi er godt fornøyd med å motta slik støtte, og faktisk er det også noe mer enn det vi hadde sett for oss. Dette var viktig for oss, men ikke overraskende. Vårt mål er hele tiden å levere et bedre og bedre produkt, noe vi mener vi er i ferd med å gjøre, sier Per Thime, redaktør i Randaberg24.

Totalt fordeler Medietilsynet 388,7 millioner kroner i produksjonstilskudd til 146 aviser i år. Det er 19 millioner mer enn i fjor, og 8 av disse er øremerket de minste lokalavisene – rundt 100 til sammen.

– Lokalavisene er viktige både for lokalsamfunnet og det totale mediemangfoldet, sier direktør Mari Velsand i Medietilsynet.

Produksjonsstøtten er den største direkte støtteordningen og er innrettet mot de aller minste lokalavisene og nummer 2-aviser