Bygdarevyen med premiere - terningkast 6, eller sex

Mange hadde forventninger til Bygdarevyen, del to.

Bygdarevyens premiee var en suksess.
  • Per Thime
Publisert:

KULTURSCENEN: Hva hadde man så i vente? Jo, her var det mye bra. I en fullsatt sal, 450 spente og ikke minst forventningsfulle randabergbuer - og noen utenbygds.

Revy i to akter hvor det selvsagt var høydepunkter i begge. Hvordan var det så?

Joda, for det første så er det slik at hele gjengen som er med har blitt mer profesjonelle i det de gjør på scenen. Jo, visst er det lokalrevy - men det er veldig godt levert på scenen av samtlige.

Moro å se!

26 nummer presenterte gjengen fra scenen, til stor glede for en fullsatt kulturscene. Jovisst var det kultur som ble fremført av de glade amatører, som det skal være på en slik revy.

Innholdsmessig var det litt av hvert å se - og le av. For det var mye latter i salen underveis. Som med de fleste revyer så er det høydepunkter hvor latteren sitter løst, nærmest på høygap. Det var det her også. Gode nummer ble fremført, en etter en - så kan man kanskje si at noen scener kanskje var litt for lange, som også er vanlig.

Høydepunkt?

Jo, det må nok være avslutningen da «gamlehjemmet kom på scenen. Det ble «ny» revy, men med «pasientene» på hjemmet som attraksjoner og skuespillere. Jo, noen hadde glemt hvor de var, naturligvis – men meget godt utført av gjengen i Bygdarevyen.

Var det så noe som gikk igjen som en slags rød trød? Ja, og den ble faktisk rødere og rødere, som da mensen kom på opp som tema, for det er ikke bare å bare, som kanskje noen har erfaring med.

Mensenkoret var startet på Randaberg, eller var det det :-)

Gjengen hadde tatt det litt videre dette året. Underbuksehumor var det også, rikelig av. Brukt som dette så fungerer det helt utmerket.

Det inntrykket satt også de aller fleste med i salen - selv da man byttet et aktuelt ord i loven om røyk. Det ble pent pakket inn i runk....

Det var mye godt - og Randaberg24 fikk sin lille dose, og det takker vi for. Det er nemlig en ære å bli parodiert på en slik setting.

Skal vi så trille en terning eller to til slutt?

Ja, vi havnet på 6 i fjor - og vi havner på 6 dette året, eller var det sex?

Vel blåst til hele gjengen som har utviklet seg stort siden i fjor hvor de også var dyktige.

Dere som ikke har kjøpt billetter til de tre neste forestillingene: Løp og kjøp for her sitter latteren løst.

PS! Fredag skal du få tidenes største bildegalleri fra Randaberg24 - fra revyen.

Selv Randaberg24 «var» på scenen :-)
Publisert: