FOTBALL: Søndag formiddag skal de i aksjonen, Randabergs HC-lag i fotball. I Randaberg Arena legges de siste forberedelsene for søndagens kamper i arenaen.

– Nå skal vi gjøre de siste forberedelsen slik at vi skal stille godt forberedt, sier lagets spillende trener, Jan Jaatun.

Mandag ettermiddag var 11 spillere samlet - og det antallet spillere kan nok også være greit å ha på søndag når laget skal spille flere kamper.

– Vi var med for første gang i fjor hvor vi vant én kamp. Laget har blitt bedre siden da - så vi satser på seier i alle kampene vi, forteller en optimistisk trener.

Den siste treningen før KM er godt i gang. Foto: Per Thime

Da skal laget blant annet vinne mot Hana, som vant i fjor og som også er et lag Randaberg aldri har vunnet mot.

– Hana er knallbra, men vi vær nære på i en treningskamp på Hana hvor det lenge var uavgjort. Mot slutten scoret de og vant 1–0. Her i arenaen har vi også spilt mot dem. Da var det uavgjort etter en omgang, men vi tapte 1–4 til slutt da. Nå skal vi ha en god trening her i dag, hvor vi blant annet skal prioritere godt forsvarsspill. Der ligger en av nøklene til gode resultater, så skal vi være bra i angrep når det byr seg. Klarer vi dette - så skal vi bli vanskelige å vinne mot på søndag, slår en optimistisk trener fast.

Randaberg skal spille mot Hana, Djerv 1919 og Viking i sine kamper.