VOLLEYBALL: Randaberg spiller hjemmekamper i eliteserien også denne helgen. Søndag ettermiddag er både damelaget og herrelaget favoritter når de skal spille mot henholdsvis Oslo Volley og BK Tromsø.

Det er damene som skal først i aksjon, og møter altså det nyopprykkede laget Oslo Volley.

Laget fra hovedstaden har levert bra og er på 5. plass på tabellen etter 8 spilte kamper, men er 14 poeng bak Randaberg-damene, som har en kamp mer spilt. Søndagens motstander overrasket med å vinne 3–1 mot Koll for noen uker siden, så her er det ingen grunn til å ta enkelt på oppgaven, men Randaberg er uansett favoritter, for laget er ubeseiret i serien og topper tabellen.

Når det gjelder herrelaget så er dette et lag det svinger av – for mye. Forrige helg spilte laget sin svakest kamp på flere år da Koll meget enkelt vant 3–0 i Randaberghallen.

Jo, laget har hatt en del skader og sykdom, men mot Koll var det ikke mange spillere som kunne gå hjem med hevet hode og si seg fornøyd.

Motstander søndag ettermiddag er BK Tromsø. Her har Randaberg noe å revansjere. I semifinalen i NM ble det tap i Tromsø mott nettopp dette laget.

På papiret, hvor kampene ikke avgjøres, er Randaberg et klart bedre lag, men det er også på tide å vise det på hjemmebane.

Det har vi troen på at laget gjør og Randaberg er favoritter til å vinne, også den kampen.

Håvard Aarrestad var en av få spillere som leverte i forrige hjemmekamp. Foto: Per Thime