Dasha Stuzhuk til høyre i bildet, debuterte for Randaberg. Noe høye skuldre, men hun kommer til å bli en solid forsterkning. Foto: Per Thime

ETTER KAMPEN: Det ble altså en spesiell da for Dasha, Randaberg nye spiller fra Ukraina.

Hun stilte til kamp med noe høye skuldre, det var tross alt hennes debut som spiller i et annet land enn Ukraina.

Debuten kom hun fra, men etter hvert kommer hun til å bli en solid og god fortsterkning for Randaberg. Det viste hun også i perioder.

Kamp var en ting, men like viktig i dag var hennes møte med familien fra Ukraina.

– I dag var også min far på tribunen. Han kom til Norge for å være med på min første kamp, noe jeg synes er utrolig bra, sier Dasha.

Faren jobber med veldedighet i hjemlandet, bor der fortsatt, men har muligheten å reise ut et par ganger hvert år mens det er krig i hjemlandet.

– Jeg synes det er utrolig fint å være her, både å møte Dasha, se kamp og ikke minst bare få være sammen med familien, sa hennes far etter kampen Randaberg vant 3–0.

Oppe på torget i Randaberghallen hadde flere samlet seg, både ukrainere som nå bor i Norge - og andre de har blitt kjent med. Det var en god stemning etter 3–0 seieren.

Familien Stuzhuk samlet etter kampen. Far, Dasha, søster og mor var alle på kamp. Dasha har en annen søster, men hun er i hjemlandet Ukraina. Foto: Per Thime