PROGRAM:

— Det er ikke noen debut vi snakker om, men pandemien har holdt meg unna en stund, sier randabergmannen Terje Skretting.,

Mandag kveld er han tilbake der hvor han etter hvert har holdt det gående i noen år, med en mikrofon foran seg - og der det trolig blir en god drøs.

<img class="alignnone size-full wp-image-38901" src="https://randaberg24.wpengine.com/content/uploads/2021/04/Screenshot_2021-04-25-Hjem.png" alt="" width="925" height="297" >

,—

Jeg har vært der noen ganger av og til, men ikke siden pandemien startet. Opplegget blir nokså likt som i gamle dager. Det blir kanskje litt fabulering om det kommende stortingsvalget som kan bli en spennende affære, ikke minst for Randabergs lokale statsråd Bent Høie - og for han som var Randabergs store sønn men som flyttet til større beitemarker, sier Skretting før årsdebuten.

Det er på Scansat han trives, radioen for de godt voksne. Sammen med en annen veteran, Arnt H. Gunstead, regner han med det blir trivelig å komme i gang igjen. Han ser ikke bort ifra at drøsen kommer til å sitte løst om både det ene og ikke minst det andre.

,— Det blir helt sikkert noe rundt pandemien som ennå er her i høyeste grad, den

som har ridd oss som en mare i godt over et år og som ikke helt vil slippe taket.

I tillegg lover han mye god musikk - og han ser heller ikke bort ifra en konkurranse eller to.

https://randaberg24.wpengine.com/2021/02/04/arnt-har-laget-radio-for-godt-voksne-i-mer-enn-30-ar/

,—

Vi nærmer oss jo Melodi Grand Prix - som alle elsker og hater - så da kommer vi nok innom det og. Det er jo mitt favorittema, sånn egentlig. Kommer nok innom noen "højdare" innenfor MGP, humrer han.

,Scansat sender på flere flater, som

TV-kanaler , på internett og noen steder på DAB.

Foto: Per Thime

Det er veteranen Gunstead som styrer radioen, fra nytt hovedkontor på Sandnes. Det var også han som i sin tid drev Radio Lanternen på Randaberg.