Påsken 2022: Slik blir det for menighetene

Sokneprest Geoffrey A. Holtmann.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

PÅSKE: 

Det er en normal påske hvor alle som vil kan ta seg turen i kirken for å delta på gudstjenester, i motsetning til de to foregående pandemi-årene.,

Påsken er for mange den mest sentrale av de kristne høytidene i kirkeåret, for dette er nemlig høytiden som feires til minne om Jesu Kristi siste nattverd, korsfestelse, lidelse, død og oppstandelse.

 Sokneprest Geoffrey Alexander Holtmann tar seg av gudstjenestene i påsken.

Dette skal selvsagt også skje på Randaberg, både i kirker og andre steder. Når det ikke lenger er restriksjoner på antall besøkende så kan det også ligge til rette for et bra besøk.

Det er lagt opp til fire gudstjenester på Randaberg i løpet av påsken, hvor den første er Skjærtorsdag.  Både Grødem og Randaberg kirke er med, men også et annet sted som oversikten under viser.

,,  Skjærtorsdag 14.april kl. 20:00—Kveldsgudstjeneste, Grødem kirke. Geoffrey A. Holtmann. Nattverd, Langfredag 15.april kl. 11:00—Pasjonsgudstjeneste i Randaberg kirke. Geoffrey A. Holtmann., 1.påskedag 17.april kl. 11:00—Høytidsgudstjeneste i Randaberg kirke. Geoffrey A. Holtmann, 2.påskedag 18.april kl. 11:00—Høytidsgudstjeneste på Vardheim. Nattverd,,

Det er sokneprest Geoffrey A. Holtmann som har «vakt» i påskedagene på Randaberg. 1. påskedag skal også gudstjenesten streames, så hvis du da er på fjelltur, kan du se den fra fjellheimen eller der du er.

Publisert: