KONTORLOKALER: Det er behov for kontorfasiliteter for både svømming og volleyball i Randaberghallen. Begge gruppene skrev brev til kommunen og ytret et sterkt ønske om det.

Fra klubbene ble det informert om behovet de har, blant annet fordi det vanskeliggjør driften av klubbene ved å ikke ha et kontor.

– Dette begynner å tære på. Svømmingen har sine ting spredd rundt i garasjer hos medlemmer, har to skap nede i svømmehallen og et skap i det ene møterommet, under vaksinering ble vi også nektet tilgang til våre skap, skrev svømmeklubben i et brev til kommunen.

– Vi har ikke mer plass enn det vi trenger selv i Randaberghallen, sier Erik Knudsen, avdelingsleder idrett i kommunen. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Nå har også avdelingsleder idrett, Erik Knudsen svart på brevet. Der går det fram et det ikke er plass til egne kontorer.

– Randaberghallen har dessverre ikke lokaler og plass nok til at de ulike brukergrupper kan få tildelt egne kontorer. Det hadde heller ikke gitt en optimal drift da de i praksis ville stått svært mye ubrukte. Det er imidlertid fullt mulig å booke møterom ved behov for kontorarbeid, samtaler med spillere og annet, skriver han i svaret.

En mulig løsning kan det dog være, i hvert fall litt som kanskje kan være til hjelp. Det gjelder å flytte noe utstyr, som skapreoler som står etter en tidligere bruker. Da kan det frigjøre noe plass i et møterom, men ikke slik at dette kan eller skal brukes permanent som kontor, men ved møter og annen virksomhet de to klubbene har behov for.