TILSKUDD: Randaberg Hagelaget fikk i går bevilget 38.000 kroner fra Sparebankstiftelsen til å skape et drivhus for alle og bidra til dyrkeglede i bygda.

— Disse pengene betyr mye for oss. Det gir oss anledning til å sette igang dugnaden som vi må foreta oss i lang tid framover, sier en takknemlig Gina Wigdel.

For pengene skal hagelaget blant annet leie en kontainer til å kaste resterende søppel «som flyter» rundt i drivhuset, kjøpe inn nødvendig utstyr som vanningskanner og ikke minst jord. Disse pengene kommer godt med på vei mot et resultat gjengen i hagelaget blir fornøyd med.

Foto: Privat

— Disse midlene fra Sparebankstiftelsen gir oss anledning til å sette igang.

Hennes største ønske er å få rensket opp i drivhuset slik det blir mer synlig utenifra hva hagelaget driver med. I tillegg håper hun snart å få et overblikk, for enda gjenstår det en god del arbeid.

— Vi har vridd hjernene våre opptil flere ganger for å finne utav hvordan vi kan gjøre dette. Nå slipper vi for eksempel å kjøre fram og tilbake med søppel, nå kan vi leie en kontainer som står utenfor drivhuset lett tilgjengelig. Det gjør alt mye lettere for oss, avslutter Wigdel som synes det er en «sinnsykt» god start på prosjektet, og at pengene kommer godt med siden hagelaget ikke har så mye penger å rutte med.