SPLEIS: Mens denne artikkelen ble skrevet var kommet inn mer enn 200.000 kroner i en Spleis som er opprettet.

Nå er det mer - mye mer, for mer enn 500.000 kroner er samlet inn.

Det var 20. januar det ble meldt om en arbeidsulykke på Grødem, men som viste seg å være på industriområdet ved Randabergveien, på «Slettå».

Det var snøfall – og Joakim Sande var en av flere som var ute for å ta et tak da det var behov for ekstra hjelp.

Det ble dramatisk – meget dramatisk – og mye mer alvorlig enn det ble meldt fra Sør-Vest politidistrikt på X.

Foto: Skjermdump fra X

Joakim var nemlig maksimalt uheldig i forbindelse med brøyting og strøing.

Under arbeid fikk 29-åringen avrevet høyre fot, slik at det måtte amputasjon til, under kneet. Venstre fot fikk også skader, med knuste bein og har siden ulykken vært under flere operasjoner.

Det er nå altså opprettet en Spleis for å kunne hjelpe noe på vei. Det er i øyeblikket 934 givere – som til nå har gitt mer enn til sammen 500.000 kroner.

Målet er endret, fra 500.000 kroner, til 1.000.000 kroner.

Joakims mor, Monica, er takknemlig for all støtte og hjelp.

– Dette er midler som skal brukes til ombygging og sikring av utstyr, slik at Joakim kan komme tilbake i full jobb igjen. Dette betyr ekstremt mye for Joakim som virkelig elsker jobben sin, sier hun til Randaberg24.

Joakim er på sykehus – og vi benytter anledningen til å ønske god bedring, og oppfordrer til å dele denne spleisen.

Joakim er selvstendig næringsdrivende, men firmaet står ikke stille, for nå er det hans bror, Marius, som er med og hjelper til å holde driften gående. Joakim har brukt mange år på å bygge bedriften sin opp, og nå er det viktig for hans kunder å vite at bedriften fortsatt er oppe og går, noe den er.

– Vi setter stor pris på dette, og det er så mange venner som står i kø for å hjelpe til, så jeg vil si tusen takk til alle som er med og bidrar, avslutter Joakims mor.