Damene vant banketten under NM - det var det viktigste

Joda, damene fikk også anledning til det sosiale under NM i veteran-håndball.

  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Randabergs veteran-damer har spilt NM og kost seg i Bergen. På bildet ser vi, oppe fra venstre: Ine Lærum Håland, Pia Øxnevad, Eva Helen Larsen, Karoline Gytre og Stina Sande. Nederst fra venstre ser vi Gry Refsnes Karlsen, Hilde Svangtun Helland, Marita Larsen, Hilde Sivertsen og foran Charlotte «Prinsessen» Nilsen Løland.

BERGEN: – Dette hadde vi gledet oss til ganske lenge. Veteran NM i håndball er en begivenhet hvor svært menge lag er med - og vi i Randaberg er selvsagt klare for å bidra, sier Charlotte Nilsen Løland til Randaberg24.

Veteran-damene til Randaberg HK stilte i klassen J33 og hadde følgende mostandere å se fram til under mesterskapet i Bergen: Lillehammer/Faaberg, Sotra og Ellingsrud IL.

Hilde Svangtun Helland hadde egen sponsor for hvert mål hun scoret. Det ble en 50-lapp, for det var 50 kroner per mål, og hennes første mål på cirka 10 år.

– Her er fokuset det sosiale. Godt samhold, mye løye på kveldene , og en veldig fin tur med tanke på å bli ekstra godt kjent med lagspillerne. Vi har kost oss, selv om vi reiser hjem med tre strake tap. Vi vant ikke kamper, men vi klarte oss godt på banketten, veldig godt vil jeg si, fortsetter hun.

Knepne tap mot de nevnte lag svir ikke mye eller lenge.

– Neida, men vi vil jo også spille og score mål. Vi koste oss på banen, men har jo spillere som gir litt ekstra, som Gry som har fått seg blåmerker, Stina som stort sett er fly forbanna på dommerne og Pia som kasta inn to skudd fra kanten, som for oss overraskende gikk rett inn. det var finfint - og slik skal det jo være på tur.

Damene sett bakfra - før banketten, og ikke etter. Man ser også at Randaberg-damene kjørte friske takter på navnevalg før banketten i Bergen.

Resultatene?

Jo, det ble tre knepne tap.

* Lillehammer/Faaberg-Randaberg 5–13

* Randaberg-Ellingsrud 6–11

* Sotra-Randaberg 13–11

Randabergs forsvar var ikke lett å bryte seg gjennom i NM, men det gikk noen ganger.