SPONSOR: – Ja, det er riktig det. Lyse skal fortsatt være med oss, men som damenes hovedsponsor er de ute, sier nestleder i klubben, Jon Rønning til Randaberg24.

Lyse har vært med som sponsor i flere sesonger - rettet inn mot damelag og noe aldersbestemt. Konsernet skal ha fått en ny strategi hvor man ikke er hovedsponsor for lag på dette nivået.

– Jeg mener jo at vi har et godt merke å selge. I helgen ble det seriemesterskap for damene, vi setter hele kommunen på kartet, noe vi har gjort i mange, mange år - helt siden 80-tallet.

Randaberg skal på let etter ny hovedsponsor for damene. Lyse trapper ned, noe som betyr at både Job Rønning (t.v.) og Tor Ragnar Gilje får en del å gjøre i tiden som kommer. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Derfor håper de på napp når de nå skal ut og selge klubben.

– Vi vet det er mange firma rundt i Randaberg og andre steder. Vi har som klubb hatt en meget god sesong. Damelaget er seriemestre og vårt herrelag fikk bronse i serien. Samtidig har vi ungdomslag som har spilt NM, så dette er en klubb i vekst, både sportslig og når det kommer til utøvere.

Rønning ønsker ikke så si noe om hvor mye en hovedsponsor er verdt i kroner, men vi snakker om et sekssifret beløp.

– Nå skal vi sondere terrenget og vi jobber på for å få dette på plass. For oss er det svært viktig for vi skal drifte to eliteserielag også neste sesong. Dermed trenger vi inntekter for å gjøre dette, men jobben er i gang.