KULTUR: Det kan bli livlige tider i Sentrumsparken etter hvert, når Randaberg Bygdarevy skal ha sine lokaler i Andreas Harestadvei.

I dag var det ikke overtakelse, men en aldri så liten visning på lokalene som har stått tomme siden Sentrumsparken ble etablert, i hvert fall det største av de to lokalene.

Det er det nyetablerte BRI selskapet - Kulturhuset Randaberg AS står som eier av bygget. Bjørn Rygg, konsernsjef i BR Industrier, var sammen med Thor Ove Vistnes initiativtaker til å starte opp Randaberg Bygdarevy i 2022.

Nå gir BR Industrier - Randaberg Bygdarevy mulighet til å forvalte og disponere disse lokalene for egen kreativitet, og som et positivt bidrag til Randaberg sentrum - helt fritt.

Det skal muligens også hete noe lokalene, men dette er ikke bestemt, men det skal være flere gode forslag ute å gå.

Randaberg24 sjekket lokalene i ettermiddag - med på runden Ellen Lien Rygg, som gleder seg til å komme inn i lokalene. Sjekk videoen under så kan du høre hennes tanker om lokalene, for det kan bli langt mer enn øving og plass for kostymer.

Deler av revygjengen samlet på dagens visning. Foto: Per Thime

Sjekk litt flere bilder

Det er mange som er involvert i bygdeteatret - Espen Hana skriver og lærer de lokale skuespillerne.

Bygdarevyen er allerede godt i gang med øvelser til ny oppsetning til høsten, men i ettermiddag var det befaring i de nye lokalene, og han gleder seg storveis til å komme i gang. Lokalene overtas i august.

Sjekk Espen Hanas tanker, for dette kan bli mye moro - også aktiviteter utenfor.