BILTYVERI: Tidligere i dag meldte politiet om en stjålet bil fra en adresse ved Ryggveien på Randaberg.

I ettertid har politiet også meldt at bilen ble observert.

– Politiet har mottatt flere meldinger om den stjålne bilen, og at denne har kjørt med høy fart og at det har vært fare for sammenstøt. Dersom bilen observeres ber vi publikum utvise forsiktighet (sving inn til siden), ring deretter 112, meldte Sør-Vest politidistrikt på Twitter.

Etter dette er det flere observasjoner.

– Politipatrulje observerte bilen i Løkkeveien, og da var den i et sammenstøt med en annen bil. Publikum har etter det meldt flere observasjoner, og bilen ble funnet forlatt på Tasta. Det pågår søk etter fører.

Fører av bilen har vært innom flere steder etter tyveriet, og er observert ved Finnestad, Byhaugtunnelen, Stavanger sentrum, Stokka og ved Myrveien på Nedre Tasta, hvor bilen hadde kjørt seg fast, skriver Aftenbladet.

– Nå er vi på stedet og leter etter vedkommende med store styrker. Han har vist farlig adferd, sier operasjonsleder Jøran Solheim i Sør-Vest politidistrikt til avisen.

Biltyven skal ha hatt tildekket ansikt av noe som ligner en buff eller balaklava og drevet med uforsvarlig kjøring, forteller operasjonsleder Jøran Solheim til VG om observasjoner publikum har ringt inn med.

SISTE: Klokken 11.47 meldte politiet at man har søkt uten resultat og at det opprettes sak på forholdet.