Flere viste til solid økning i omsetning og resultat

Stadig flere har årsoppgjørene på plass.

  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:

REGNSKAPETS TIME: Stadig flere firma rundt i kommunen har levert og fått godkjent sine regnskap for fjoråret.

Noen endre i pluss, mens andre går i minus - som det er i ulike bransjer.

Vi fant fram oversikten fra 11. april og fram til i dag, 18.april. Der viser det både plusser i regnskapsbøkene for to firma som kom opp.

Ett av selskapene som viser til et godt 2022 er Sport 1 Supporter. Det dreier seg altså om salg av supporterutsyr til fotballinteresserte. Omsetningen nådde for 2022 opp i 1,47 millioner kroner - og man kan da vise til et resultat på 540.000 kroner. Her økte man omsetningen med nær 1. million kroner i forhold til 2021.

Bent Bergesen hadde bra salg av supporterutstyr i 2022.
Ulike arrangementer har vært og er populært ved Små Øyeblikk. Her fra et arrangement med Espen Hana.

Små Øyeblikk AS kan også vise til et bra 2022. Omsetningen økte med mer enn 1. million kroner til i underkant av 5,1 millioner. Året før var omsetningen på 3,8 millioner kroner. Årsresultatet for det populære stedet er på 120.000 kroner.

For Små Øyeblikk var 2022 det beste året omsetningsmessig siden starten.

Arrangementer har vært en del av det man har kjørt på ved stedet, for i løpet av fjoråret var det mange som fikk med seg ulike ting, blant annet Espen Hana, Jim Jacobsen, bingo, strikking og mye, mye mer.

I 2022 ble også «innomhuset» til Små Øyeblikk ferdigstilt. I dag er dette mye mer enn et tomt skall, for innenfor veggene er det pyntet godt opp for de besøkende.
Publisert: