VÆRET: Mye tyder på at vi har hatt det beste været for en periode. Med temperaturer langt opp på 20-tallet har mange kost seg.

Må kan det imidlertid tyde på at den gode perioden er over, i hvert fall for en periode.

Helgeværet er nemlig ikke meldt å bli veldig bra eller varmt. Det startet følge yr.no allerede fredag ettermiddag, rundt klokken 17. Da er det meldt om lette regnbyger i rundt tre timer.

Rundt klokken 13 var det 25 grader på Randaberg, men utover ettermiddag og kveld synker temperaturen helt ned mot 16 grader.

Det blir ganske blandet vær denne helgen. Foto: Yr.no

For lørdag er det best fra morgenen av og noen timer fram. Det vil si at det fram til klokken 15 er meldt om skyet eller delvis skyet og rundt 17 til 19 grader. Fra klokken 16 er det meldt om regn og økning i vind til frisk bris, men i kastene kan det bli noe mer.

Søndag blir det litt av hvert, både regn, sol, lyn og torden, samt overskyet. Temperaturer søndag er ventet å ligge på rundt 15–16 grader.

De er ikke avhengig av fint vær, men de trives helt sikkert bedre med sol enn regn. Mye tyder på at deler av NM i sandvolleyball kan bli ganske fuktig. Foto: Per Thime