GEVINST: Vi skrev i går om mannen i 80-åra som lørdag vant Lotto-premien på 4 937 330 kroner. Det etter å ha kjøpt kuponger ved det lokale handelslaget. Det skulle vise seg at han ikke var den eneste med vinnerlykke denne fjerde lørdagen i april.

Det var Stavanger Aftenblad som skrev først om nyheten.

En kvinne i 50-årene var nemlig innom Coop Mega Randaberg for å pante noen flasker og handle inn for helgen. I stede for å velge utbetaling av pant, trykket hun på Røde Kors-knappen. Hun hadde pantet for 132 kroner og ble ved å trykke på pantelotteri-knappen millionær på stedet.

— Vi synes det er hyggelig at folk vinner på produkter de handler hos oss. Vi har både hatt skrapelodd-millionærer, Lotto-millionærer og nå Pantelotto-millionærer. Det er kjekt at folk vinner hos oss, sier Geir Ottar Lunde som er butikksjef ved Coop Mega Randaberg.

Stavanger Røde Kors var den lokalforeningen i Rogaland som fikk mest fra lotteriet i 2021. 1,4 millioner kroner sørget for en økning på 29 prosent. Randaberg24 tok også en prat med daglig leder for Røde Kors Stavanger, Hanne Nybø Andresen for å høre med henne om hva en slik gevinst betyr.

— Pantelotteriet er en viktig inntektskilde hvor det meste av pengene går til tiltak i kommunen en bor i. Veldig kjekt at en som heier på oss og støtter oss mottar en slik gevinst. Det er en fantastisk nyhet.

På nettsiden til pantelotteriet står det at 122 personer har blitt pantemillionærer. I tillegg er det betalt ut flere millioner mindre gevinster.