VÆRET: Årets siste helg i november er faktisk allerede her. Det betyr også at det skal skje en del i Randaberg.

Noe av det kommer til å skje i både mildvær og opphold fra en grå himmel, men også i regnvær.

Lørdag er det åpning av Juletorget på Randaberg. Bodene er på plass, lyssatt og bra. Her skal det være god aktivitet i flere timer, blant annet med program fra scenen hvor blant annet Kulturskolen og Randaberg musikkorps skal delta. Sistnevnte stiller ganske sikkert korrekt antrukket i juleklær.

I forbindelse med samme tilstelning i 2020 så gjorde man klar for telt, men i år er det boder som allerede er på plass på torget, til glede for Landsbyforeningens Svein Sørnes og mange andre. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Når det kommer til været for morgendagen - det blir mest sannsynlig oppholdsvær og kanskje til og med sol nåpr arrangementet starter klokken 14.00. Slik skal det også holde seg utover dagen, ettermiddagen og kvelden.

«Jul i svingen» er også klar klar for nok en fin åpning og markering av at man er inne i denne tiden. Dette skjer dagen etter, om søndagen.

Dette er den koseligste gata i Randaberg når det nærmer seg seg jul. Søndag ettermiddag tennes lysene i «Jul i svingen». Da er det ikke meldt det samme været, men det blir ganske sikkert så mye folk som dette - som det var i fjor som dette bildet viser. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Arrangementet settes i gang klokken 17.15.

Været for søndag blir ikke så bra som lørdag, for det er meldt om regnvær stort sett hele dagen. I tillegg skal det blåse godt, i hvert fall opp i liten kuling med vindkast opp mot 19–20 meter i sekundet.

Julepynten er også klar rundt i sentrum - før morgendagens «juleåpning» flere steder. Foto: Per Thime