– Vi skal gifte oss til neste år - nå trenger vi ikke spare lenger

RINGETEAMET: Trekningsredaktørene Tina Wasa Kartomten (f.v), Gro Synstad og Steinar Bjørnsson er tre av de som ringer Supertrekning-vinnere.Foto: Jon Christian Dybendal, Norsk Tipping
  • Per Thime
Publisert:

LOTTO: Supertrekning i Lotto er fire ganger i året, og lørdagens utgave er den tredje i rekken. Supertrekning-potten endte på 34 millioner kroner.

I kveld fikk én person fra Randaberg telefon fra Norsk Tipping. Det er en kvinner på Randaberg som blir oppringt med en hyggelig beskjed.

43-åringen fra Randaberg tok til tårene da Norsk Tipping avslørte at hun var blitt Lotto-millionær, og hun trenge et par minutter før hun i det hele tatt klarte å si noe. 

– Oh my god, svarer hun til slutt. 

– Vi skal gifte oss til neste år. Nå trenger vi ikke spare lenger. Herregud så gøy. Nå skal jeg kjøpe den kjolen jeg vil ha, ler den glade millionæren, som ønsker å være anonym. 

I bakgrunnen hadde også resten av familien fått med seg det hele- og støynivået nådde stadig nye høyder. 

Med Norsk Tipping fortsatt på tråden gikk 43-åringen inn i Norsk Tipping-appen for å få premien

– Det stemmer! Oh my god, I love it! Nå skal ungene få være ekstra lenge oppe og vi skal feire, avslutter hun lattermildt. 

Det ble trukket ut 33 millionvinnere og én andelsbank. I hver andelsbank er det 10 spillere - som hver seg vinner 10 prosent av gevinsten. De til sammen 10 andelsbankvinnerne vant dermed 100 000 kroner hver. 

Supertrekning er i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen, der det denne lørdagen ikke var noen som hadde syv rette.

Publisert: