THE VOICE: Dommerpanelet var igjen mektig imponert, men det var seerne som skulle avgjøre om Thomas Tvedt skulle videre eller ikke - som en av fire deltakere i kveldens The Voice.

Tvedt fra Randaberg imponerte nok en gang, leverte godt med en sang fra NO 4. Telefonene rundt i Randaberg gikk trolig varme, for det er helt sikkert mange som har tastet nummeret for å stemme på Thomas Tvedt.

Da stemmene var talt opp - så viste det seg at Thomas Tvedt hadde fått mange, mange stemmer - og nok til å gå videre. Dermed leverte han godt - og alle lot seg imponere.

Sånn var kvelden:

I «The Voice» er det kun stemmen som teller, og det største talentet som vinner, heter det i programomtalen av det populære programmet.

Thomas Tvedt har imponert innledningsvis, men i kveld var det på direkten alle i hele landet kunne få talentet fra Randaberg med seg.

Thomas var inn som nummer åtte, kveldens siste deltager.

Før Tvedt kom på scenen hadde det vært sju andre - hvor alle sju leverte meget bra kvalitet. Dermed var det en tøff oppgave som ventet for Tvedt, men her er det seerne som bestemmer, ikke dommerne i denne delen av konkurransen.

Thomas Tvedt leverte under The Voice. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Det lå så absolutt spenning - og forventninger i luften da Thomas Tvedt entret scenen foran en fullsatt sal i H3 Arena på Fornebu i Bærum.

Tvedt hadde valgt seg «Jeg har aldri sett elg», en sang av NO 4. Dermed tok han plass bak flygelet og satte i gang.

Thomas leverte godt fra seg bak flygelet, panelet så ut til å trives med låten han hadde valgt, men dette var det publikum som skulle avgjøre - for det skulle stemmes.

– Jeg får ikke med så mye, men når du sier at alle reiste seg, da blir jeg stolt, sa Thomas Tvedt.

Mentor Ina Wroldsen ble også imponert.

– Du er et unikum og en fantastisk musiker, sa Wroldsen.

Espen Lind fulgte opp.

– Du er fantastisk, har en fantastisk tyngde og jeg vil være sjokkert hvis du ikke går videre i konkurransen.

Ina Wroldsen er Thomas Tvedts mentor i The Voice, her fra kveldens program fra H3 Arena på Fornebu i Bærum. Foto: Thomas Andersen / TV 2

Se flere bilder tatt av Thomas Andersen / TV 2