Nye spillere klare for A-laget - to går inn og styrker laget

Glenn Ivan Pedersen gir seg i Kvitsøy og vender tilbake til Randaberg.
  • Per Thime
Publisert:

FOTBALL: I 2019-sesongen spilte Glenn Ivan Pedersen 10 kamper og scoret 12 mål for Randaberg.

Nå har han sagt takk for seg i Kvitsøy hvor han spilte sin siste kamp i går, mot Randaberg 2.

– Glenn Ivan kjenner vi godt til, og er en målscorer av rang som har bøttet inn mål for oss tidligere. Godt å få ham tilbake her han hører hjemme, sier RIL-trener Preben Andersen til Randaberg24.

Det er ikke den eneste nye spilleren Randaberg har fått inn.

I sag ble det nemlig også klart at Jacob Iversen kommer til klubben, etter sist å ha spilt for Sola. Før det har Iversen spilt over 100 kamper for Stord.

Jacob Iversen er ny RIL-spiller og kommer senest fra spill i Sola. Før det har han spilt for Stord hvor han står med vel 100 A-kamper.

– Jakob har over 100 kamper for Stord i 2. og 3. divisjon, en bauta og en ledertype som spiller stopper. Begge to vil gi laget et kraftig løft, og gjøre oss mer konkurransedyktige i siste halvdel av sesongen.

Dessverre er Glenn Ivan utilgjengelig mot Sunde i neste kamp for Randaberg grunnet karantene, men Jakob Iversen er ganske sikkert med i troppen.

– Etter stort frafall av spillere etter sommeren, ser troppen nå veldig bra ut med en god god miks av unge og lovende spillere fra egne rekker, og noen litt eldre og mer rutinerte. Når siste rest med skadde og utilgjengelige spillere også snart returnerer, blir vi veldig solide fremover.

I forrige kom Ex-Mastra-spiller Vegard Håvarstein til RIL. Han debuterte mot Ålgård forrige torsdag og gjorde det med stil.

Vegard Håvarstein debuterte i forrige uke for A-laget.