Her eksploderer salget av refleksvester

I år har salget av refleksvester økt med 30 prosent, sammenlignet med i fjor.

  • Joachim Harestad
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over to år gammel

TRYKK:

Bengt Jarle Leikvoll er salgssjef i bedriften Huskd AS som holder til i Tungenesveien. Aldri før har han opplevd så mye trykk og trøkk på trykkeriet. I natt ble klokka stilt tilbake med en time og mørketiden er odentlig på anmarsj.,

– Salget har tatt seg veldig opp i oktober. Vi merker at kjøret har begynt, for oktober og november er høysesong for refleksvester, ifølge ham.

Synlig økning

Leikvoll er mediegrafiker og har jobbet med trykking i over 18 år. Han anbefaler at foreldre sørger for å ha på seg refleksvest i mørketiden.

– Til og med i skumringen er det veldig lurt å bruke refleksvest. Våre vester er veldig enkle og rimelige å bruke, sier han.

Per nå er det solgt omtrent 12.000 refleksvester. Bare i år ser Leikvoll for seg å selge mellom 15.000 til 20.000 refleksvester på nettet til kunder rundt omkring i Norge.

https://randaberg24.wpengine.com/2020/04/19/na-selger-de-flere-tusen-vester-til-barnehager/

HuskD selger ikke bare til private, men også bedrifter, organisasjoner, skoler og barnehager. Bedriften har eget design og selger refleksvestene i tolv forskjellige farger - noe som er mest i hele landet, både med eller uten glidelås. De selger også refleksvester egnet til barn på to år. Bedriften trykker blant annet navnelapper, drikkeflasker med navn, russemateriell og annet materiell til bedrifter.

– Vi har god kvalitet på våre produkter. Jeg tipper at vi har hatt en oppgang på 30 prosent økning i år, sammenlignet med i fjor, sier Leikvoll og fortsetter:

– Som bedrift har vi satset på refleksvester og denne økningen viser at det funker.

Publisert: