Berit Immerstein fra kommunen ble overrasket og gråt nesten da hun fikk vite at 199 helsearbeidere på jobb i dag får seg gode smørbrød. Det er Gunvald Gundesen i Landsbydrømmen som leverte varene i formiddag og som oppfylte nok en drøm. ||LEVERING: Gunvald Gundersen overrasker i dag 199 helsearbeidere i kommunen, på åtte arbeidsplasser. ||Berit Immerstein var godt fornøyd i formiddag da det var henting av smørbrød.

LANDSBYDRØMMEN:

Det er Gunvald Gundersen, mannen bak Landsbydrømmen som gjorde et siste stunt før han tar sommerferie i dag.,

— I dag er det 450 smørbrød fra Dagfinns som skal ut i Randaberg, forteller han.

Gunvald Gundersen overrasker i dag 199 helsearbeidere i kommunen, på åtte arbeidsplasser. Foto: FOTO: Per Thime

Det er heller ikke til tilfeldig valgte mennesker dette.

— Det er åtte arbeidsplasser innen kommunen som skal få nyte godt av dette, bokstavelig talt. Dette skal ut på arbeidsplasser hvor det jobber helsepersonell. De har stått på i pandemien og fortjener virkelig en oppmuntring, sa Gundersen.

I tillegg til smørbrød, sponset av Gymo AS, er det også juice med i forsendelsen som er på vei rundt mens dette skrives.

— Jeg fikk vite om dette på tirsdag, men det skulle jo holdes hemmelig fram til i dag. Når Gunvald fortalte meg dette holdt jeg på å grine en skvett. Dette var rørende og betyr så veldig mye. Det er mange som nå er slitne av våre folk i helse. En oppmuntring som dette, vet jeg det settes stor pris på, sa Berit Immerstein.

Berit Immerstein var godt fornøyd i formiddag da det var henting av smørbrød.

Landsbydrømmen har blitt populær på Randaberg. Gundersen har siden starten levert 10 drømmer.

— Jeg startet opp dette midt under pandemien, men har fått gleden av å oppmuntre en del etter det. De fleste har vært av offisiell karakter, men det finnes også andre drømmer som er oppfylt, som det ikke er sagt noe om. Det er av privat karakter og kan dreie seg om folk som er, eller har vært syke - men som jeg har levert en oppmuntring til.

Det er flere som etter hvert er med å bidrar for at drømmer skal oppfylles.

— 450 smørbrød er ikke gratis, men via gode kontakter fikk jeg med meg Gymo AS i Mekjarvik. De har jo også veldig mye med helse å gjøre gjennom sin mange leveranser. I dag sponser de samtlige matfat med smørbrød - det er noe jeg setter utrolig stor pris på. I tillegg fikk jeg med meg en produsent av juice, Safteriet i Hillevåg. Så her blir det både smørbrød og juice.