FOTBALL: Randaberg 2 hadde Staal 2 til første seriekamp i høstsesongen. Gjestene fra Jørpeland stilte et bra lag, med tidligere Viking-spiller Even Østensen fra start.

Han sto over den forrige seriekampen til A-laget og kunne dermed være med i mandagens rekruttkamp.

Even Østensen spilte for Staal-rekruttene mot Randaberg i mandagens seriekamp i 5. divisjon. Foto: Per Thime

Gjestene fikk en god start på kampen, for laget tok ledelsen 1–0 etter kort tid av første omgang.

Randaberg skapte også mer og mer etter hvert i omgangen, men maktet ikke å score på de kanskje to sjansene laget hadde. Gjestene hadde heller ikke veldig mange sjanser, men scoret på to av tre sjanser i første omgang og ledet fortjent 2–0 etter de første 45 minuttene.

Magnus Bjørklund Kaasen var mye involvert i førsteomgangen for Randaberg. Tidligere var han keeper, men nå er det som utespiller, både på B-laget og for A-laget. Foto: Per Thime

Andre omgang ble annerledes. Hjemmelaget raknet nemlig fullstendig. Det som var bra i første omgang, var ikke det samme i andre omgang.

Lite fungerte for laget og gjestene fra Jørpeland scoret mål etter mål og gav seg ikke før de hadde scoret åtte mål totalt.

Staal vant kampen hele 8–0 og dette er en kamp Randaberg bør glemme snarest, for allerede til helgen er det lokaloppgjør borte mot Kvitsøy.

– Vi henger bra med i første omgang, men i andre blir vi rett og slett et nummer for små. Da viste Staal hvilket lag som var best trent, sier Preben Andersen, A-lagets trener som spilte for B-laget.

PS! Pausen ble kortet ned, for lysmastene er under utbedring, så de virket ikke. Da kampen var ferdig kunne man nesten hatt på hodelykter.