— Vi skal sjekke ut svigermors leilighet i spanien

I sommer skal det ferieres på ulike måter for randabergbuen. Noen blir hjemme, mens andre drar på tur. Dette blir fast spalte i sommer - og neste ut er Alexander Middleton, som en del kjenner igjen fra GrødemRunners, den driftige løpeklubben på Randaberg.

Alexander Middleton tar med seg familien til Spania i sommer, hvis SAS kommer seg på vingene igjen.
  • Per Thime
Publisert:

SOMMERDRØSEN: Som de to foregående årene skal Randaberg24 har sin lille sommerdrøs med forskjellige folk.

Utgangspunktet er bare noen ganske få spørsmål til hver og en. Samtlige år de samme spørsmålene og svarer for seg ut fra det.

Dette året er det disse fire spørsmålene som er utgangspunktet:

* Hva er dine ferieplaner i sommer?

* Har du et ferieminne du husker spesielt godt?

* Hva gjør du på når du er ute på en feriereise?

* På hvilken måte er årets sommerferie annerledes for deg, hvis den er det?

Snødekte fjell blir byttet ut med palmesus i Spania, men joggeskoene blir med på turen.

Vi ser ikke bort ifra at løpeskoene er med når ferier planlegges hos familien Middleton. Grødem Runners er blitt en ganske stor del av fritiden til Alexander.

— Litt sein ferie i år, men turen går til Spania, rett sør for Torrevieja for å sjekke ut svigermor sin leilighet som vi har fått låne i 2,5 uke. Her har vi veldig få planer utover å sprade rundt i shorts og gjør minst mulig, men forhåpentligvis får vi sneket inn noen joggeturer på morgenkvisten.

* Har du et ferieminne du husker spesielt godt?

- Et godt ferieminne jeg husker spesielt er sommeren 2019, da reiste vi med noen venner, totalt 5 voksne og 6 barn til Danmark hvor vi hadde leid et stort hus sammen. En fantastisk ferie som inneholdt det meste en ferie bør inneholde. Mye is, god mat, bading, fotball, lek og moro.

«Morgenmad» hører med på tur, som her i Danmark i 2019. Dette er en av feriene som huskes godt.

* Hva gjør du på når du er ute på en feriereise?

— Det varier alt etter hvilken type ferie det er snakk om, men en fellesnevner er at jeg forsøker å koble av mest mulig fra hverdagen og stresse minst mulig.

* På hvilken måte er årets sommerferie annerledes for deg, hvis den er det?

— Egentlig ikke noe annerledes. Vi har vært i området før og vet for så vidt hva vi reiser til, selv om vi ikke har vært i svigermor sin kåk før. Nytt denne gang er at vi har venner som er dere nede i samme tidsrom, så forhåpentligvis kan vi finne på noe kjekt sammen. Hvis vi kommer oss ned….har billetter hos SAS.

Alexander på tur sammen med datteren Melina (8). Begge ser fram til varmere dager i Spania. Dette bilde er ikke i Spania, men på tur mot Natlandsnuten i Suldal. Natlandsnuten ligger på 995 meter over havet og regnes som en av de foneste toppturene i Suldal.