— Hvis noen kødder med oss nå, er det i så fall en syk spøk

Trym hadde parkert bilen ute i gaten, og fikk seg et sjokk da bilen var borte vekk da han skulle ut å kjøre i dag morges.
  • Simen Ingemundsen
Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

TYVERI: Da Trym Rossbakk Bøifot skulle ut å kjøre i dag morges var bilen hans, en Suzuki Vitara, med registeringsnummer RL19308 stjålet.

Bilen som har svarte felger og røde detaljer i lyktene var borte vekk.

— Jeg lurte øyeblikkelig på hva som hadde skjedd, sier en oppgitt Trym Rossbakk Bøifot.

Sist han så bilen var da Bøifot i går var ute å klippet hekken og ryddet i garasjen. Samboer Camilla så den da hun kom hjem fra lønningspils i 11-tiden.

Samboerparet har nå vært i kontakt med politiet, samt sjekket passeringer gjennom bomstasjoner, men ingen nye passeringer er registrert de siste par dagene. De er usikre på hvor lang tid det går før AutoPasset oppdateres, og har prøvd å komme i kontakt med bomselskapet, men uten hell.

Akkurat slik ser bilen ut, en Suzuki Vitara.

— Hvis noen kødder med oss nå, er det i så fall en syk spøk. Jeg håper vedkommende ikke har forlatt bygda, og at bilen er uskadet når vi finner den.

Siden barnesetene lå i bilen har de ikke anledning til å komme seg noen plass, og lurer på om de må bytte lås på inngangsdøra siden husnøklene også var på samme nøkkelknippe. Nå ber de folk i bygda om å følge nøye med og håper vedkommende har parkert bilen.

— Jeg har syklet rundt i bygda, Camilla har kjørt med den andre bilen vår, men vi har ikke sett noe til bilen. Heldigvis er ingenting tatt ellers, men nå håper vi dere kan hjelpe oss å finne den, ber Trym bygda.

Publisert: