PANDEMINYTT:

Vi skrev nylig om rektor Hilde Hesby ved Goa skole sine tanker rundt pandemisituasjonen, nå er turen komme til rektor Eva Walde Lund ved Harestad skole. Hun kan bekrefte smitte hos flere barn, både i 10. trinn og 5. trinn, samt noen ansatte. Rektor Lund synes det er en vanskelig tid, og har opplevd mer smitte nå enn tidligere.,

— Vi har vært heldig og blitt skånet for smitte fram til nå, men nå er det vår tur. Mine ansatte var forberedt på denne smittebølgen og jeg synes de har taklet dette meget bra.

https://randaberg24.no/2022/01/13/haper-at-dagens-pressekonferanse-kan-vise-en-vei-ut-av-pandemien/

Hun skryter av sine offensive og fleksible ansatte, elevene som tar situasjonen på alvor og går hjem ved en minste symptom, samt de foresatte som tar alle beskjeder om testing og smitte på en formidabel måte. Eva Walde Lund er svært fornøyd med sine elever og ansatte som mestrer denne omskiftelige tiden.

— Elevene er supre, de vet hvor de skal holde seg og hvem de skal holde seg med. De er enkle å ha med å gjøre, samt samarbeidsvillige. Nå er fellesskapsfølelsen viktigere enn noensinne, og lagånd, samt samhold gjør oss sterkere, avslutter Eva Walde Lund.