JULEMARKED: Med snøfnugg i luften, julemusikk på anlegget, vindstille og minusgrader, klarte aktørene bak julemarkedet å skape den perfekte julestemning for besøkende også i formiddag. Det var litt av hvert å oppleve, samt å kjøpe.

Av det jeg bet meg merke i var nytt fra i går var; Smed T Kristiansen som stilte med en veteranbil av typen Chevrolet fra 1929, Plan Bi som delte ut smaksprøve på honning, Helle Hansen Hest & Hund som stilte med ponniridning for de små, og en ny aktør som hadde slått opp telt like ved inngangspartiet til biblioteket, hvor det ble solgt amerikansk hotdogs og annet «på farten mat».

Besøke julemarket gjorde også noen smånisser med godterier til barna. I morgen er det en ny runde med markedet, og da er det også tenning av julegrana.

For hele morgendagens program, se under bilde.

Smed T Kristiansen stilte med et blikkfang, veteranbil av typen Chevrolet fra 1929. Foto: Simen Ingemundsen

Tenning av julegrana

Julegrana blit tent første søndag i advent, 3. desember. Programmet starter kl. 15.30.

Fullt program for søndag 3. desember:

  • Optimistane skaper julestemning.

  • Bygdarevyen opptrer med innslag fra årets revy.

  • Randaberg musikkorps spiller.

  • Elever fra Randaberg kulturskole og barnekoret Minising opptrer.

  • Ordfører taler ca. kl. 16.30, hvor han teller ned fra 10 til 0 sammen med publikum. Deretter blir det, på tradisjonelt vis, allsang og gange rundt juletreet.

  • Randaberg musikkorps spiller sammen med forsangere.

Julegaten "Jul i svingen" tennes kl. 17.15 Nabolaget i Nyvollsvingen inviterer alle til den tradisjonelle og berømte tenningen av jul i svingen.

Se flere av bildene våre fra andre dag med julemarked;