Melder at spesialtransport med bred last skal fraktes fra Mekjarvik til Dusavik i kveld

På dette strekket ved Mekjarvik skal bred last fraktes i kveld.
  • Simen Ingemundsen
Publisert: Publisert:

POLITILOGGEN: En ny uke er i gang, og vi har sjekket med politikontakt Carl-Axel Bakke-Erichsen om hvordan den siste uken har vært på Randaberg.

I tillegg til å melde om hva som har skjedd den siste uken, gir Bakke-Erichsen beskjed om at det i kveld klokken 20.00 skal fraktes bred last fra Mekjarvik til Dusavik.

— Det er en type rigg som skal fraktes, bredere enn normalt tillatt, og det trenger ikke å påvirke trafikken, sier Bakke-Erichsen til Randaberg24.

Dette er hva som ellers har skjedd den siste uken, i tillegg til det som vi allerede har meldt;

Mandag 6. november, klokken 20.00, ble det meldt om påkjørt rådyr ved Mekjarvik ferjekai. Viltnemda ble varslet, som sendte ut sin vilt etterforsknings hund for å søke.

Fredag 10. november, klokken 20.30, ble det ene kjøretøyet (Audi A3), stjålet fra Mekonomen bilverksted i sentrum funnet.

— Den ble funnet ved Grødem kirke i god stand, sier Bakke-Erichsen.

Søndag 12. november, klokken 21.30, ble det andre kjøretøyet (Mercedes E-klasse), stjålet fra Mekonomen bilverksted i sentrum funnet.

— Den ble finnet like i nærheten av Torvmyrveien, også den i god stand, sier Bakke-Erichsen.

Samme dag klokken 20.00, ble et nytt rådyr påkjørt. Viltnemda ble på nytt kontaktet.

Natt til mandag, klokken 03.30, vekket politiet en beruset mann på bussholdeplassen i sentrum. Bakke-Erichsen melder at vedkommende ble transportert hjem, i stede for å sitte i kulden å vente på bussen.

Publisert: