DRUKNING: — Først og fremst går mine tanker til familien. Dette var en tragisk og trist ulykke, sier ordfører Jarle Bø til Randaberg24 lørdag formiddag.

Politiet meldte om en mulig drukningsulykke ved Sandestranden klokken 18.07 fredag kveld. Store ressurser ble satt inn etter at mannen ble meldt savnet etter sist å ha vært sett på en flytegjenstand i sjøen.

Mannen ble etter å ha vært savnet lokalisert og funnet etter cirka en time. Man startet med hjerte- og lungeredning etter at dykkere fra brannvesenet fant mannen under vann etter rundt en times søk.

Hendelsesforløpet er ukjent, men ifølge vitner skal mannen ha vært på en badering eller brett, før han plutselig falt og forsvant i sjøen.

Randaberg kommune var på plass og bidro mer personell.

— Kommunen bidro me personell for å bistå pårørende på stranden og familien vil få oppfølging nå i ettekant av denne tragiske ulykken.

Han fortsetter:

— Etter slike hendelser tenker jeg jo en del, og det viser hvor sårbart livet er. Jeg ønsker og utrykke en stor takknemlighet til alle som har bidratt, både politiet, brannvesenet, redningstjenesten, ambulanse, kommunenen sine folk og ikke minst alle som var på stranden og hjalp til.