Brødrene møttes på banen - nå vil de ha seriespill, for det er mangelvare

Brødrene Mathias og Kristian elsker å spille fotball. Den ene spiller for Viking, mens den andre er i Randaberg.

Brødrene Mathias og Kristian spiller for Viking og Randaberg innen tilrettelagt fotball.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Denne artikkelen er over ett år gammel

FOTBALL: – Først vil jeg si at vi har hatt en kjempefin turnering her i Randaberg Arena, men vil ønsker oss mer enn å spille turnering og en og annen treningskamp, sier de to brødrene.

Begge er med på tilrettelagt fotball og trives godt på banen. Det er ikke problemet, men brødrene mener det er mangel på kamper.

– Vi har snakket om det vi, men også andre. Vi synes det er på tide at vi også får spille kamper i et seriesystem. Det er nok lag til å være med på det, sier Kristian, som er den av brødrene som spiller for Randaberg - det som er et ganske nystartet lag.

I går var ett av alle lags høydepunkter denne sesongen. Kretsmestre skulle kåres innen tilrettelagt fotball. Verken Viking eller Randaberg nådde helt til topps, men begge lagene koste seg.

– Vi har klubber som Hana, Djerv 1919, Sola, Viking, Randaberg, Eiger og enda flere. Vi sier ikke at vi skal spille hver uke, men når våren kommer så mener vi at seriekamper kan føre til enda bedre spill og at vi kan tiltrekke oss flere spillere til våre klubber.

Randabergs spillende trener for Randaberg HC, Jan Jaatun er enig.

– Det er klart jeg er enig. Vi er nye i dette, men også jeg tror dette ville blitt bra. I dag er det som du sier treningskamper og et KM å se fram til. Med spill i serie så er jeg sikkert på at vi alle blir bedre og bedre. Ta dette videre, så håper og tror vi på det, sier Jaatun.

Publisert: