Dette blir helt nytt - sjekk ut ungdomstilbudet som snart kommer

Dette blir nytt sted for ungdommene.

Slik blir det i den gamle svømmehallen.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:
Robert Raustein (Frp), Renate Kolnes (H), Jarle Bø (Sp) og Øystein Stjern (KrF) er klar for et godt ungdomstilbud.

PRESSEMELDING: Helt siden starten på denne perioden har det vært et mål for oss å sikre et bedre tilbud til ungdom. Vårt ønske har vært at ungdommer i Randaberg skal få et solid tilbud til hvor de kan samles og tilbringe fritiden sin på en positiv og givende måte, samtidig som de får en
trygg arena og en plass for å møte nye venner, mestre nye ferdigheter, og ha det gøy sammen.

– Vi skal ta i bruk bygget hvor den gamle svømmehallen ved Harestad skole var i mange mange år, men som nå skal tas i bruk igjen av de unge. Dette er i nær tilknytning til sentrum og kan bli en unik og urban møteplass for ungdom. Målet vårt er at dette skal bli et sted ungdommen skal trives og det skal vi som politikere være med å sørge for.

– Dette blir knall bra, sier Jarle Bø (Sp), Renate Kolnes (H), Øystein Stjern (krf) og Robert Raustein (Frp).

Nå håper de å ha funnet stedet som gjerne kan bli det kuleste treffstedet for
ungdom i hele regionen. Det siste året er det jobbet godt med krafttak for ungdom sammen med ungdommen, frivilligheten, foreldre og kommunen. Vi har åpnet «låftet» på frivillighetens hus. Vi har møteplass for ungdom på ungdomsklubben U59 i sentrum, og flere lag og organisasjoner har
ulike tilbud for ungdom. Men ungdommen svarer i ungdomsundersøkelsen at de ønsker en plass hvor de kan samles, en plass hvor mange kan samles samtidig.

- Nå kommer vi ungdommen i møte, tar de på alvor og håper vi tilbyr en god løsning. Målet er at dette skal vi åpne tidlig i høst. Nå skal vi bruke arbeidet som er lagt ned i gruppen «krafttak for ungdom» videre. Målet må være at vi nå kan få en trygg møteplass for ungdom hvor både kommunen, lag, organisasjoner og foreldre kan bidra til at vi har åpent flere ettermiddager og kvelder, fortsetter de fire lokalpolitikerne.

Ungdommene har selv vært involvert – og har sagt sitt, ungdomsrådet ba i møte tirsdag denne uken om vi fortsatte arbeidet med å finne gode lokaler. De har etterspurt et lokale for 40 – 60 personer. Vi mener at det gamle nedlagte svømmebassenget ved skolen kan bli en utrolig kul møteplass for ungdom.

Hilsen FRA HØYRE, SENTERPARTIET, FREMSKRITTSPARTIET OG KRISTELIG
FOLKEPARTI

Alt tyder på at dette kommer til å bli knallbra!
Publisert: