Politiloggen: – Natt preget av fyll og tull

  • Per Thime
Publisert: Publisert:

POLITI: Sør-Vest politidistrikt melder om en natt hvor man har hatt en del å gjøre.

Det er ikke spesifikt i Randaberg, men for hele distriktet.

– Det har vært en natt som har vært preget av mye full og tull i store deler av distriktet, meldes det.

Nærmere 50 oppdrag som omhandler ordensforstyrrelser, forstyrrelse av natteroen og bortvisninger. Bortvisningene er fordelt på alle byene, men med stort flertall i Stavanger.

Et par eksemlper:

* Slåssing på buss utenfor politistasjonen. Kontroll på 5 personer. En av dem blør fra nesen. Fremstår som forsøk på ran av denne personen. En person i begynnelsen av 20 årene ble besluttet pågrepet som følge av hendelsen.

* Melding om trafikkuhell i den nordlige enden av Byhaugtunellen. To personer skal angivelig sloss på stedet. Politiet ble sendt til stedet. I kontakt med partene. En av dem fremstår tydelig beruset.

– Fører av den ene bilen fremstår altså beruset og det blir tatt blodprøve av ham. Det som så ut som en slosskamp, var ikke det. Ett vitne som kom til stedet, ante ugler i mosen i forhold til denne føreren. Dette vitnet fikk fysisk stanset vedkommende fra å kjøre videre.

Mistenkte, en 19 år gammel gutt, er tilsett av helsepersonell på stedet. Er uskadd. Bilen må taues vekk derfra. Har mest sannsynlig være flere personer i bilen, men de har stukket fra stedet.

– Det mistenkes at denne bilen som krasjet i autovernet ved utgangen av Byhaugtunellen, også krasjet borti en annen bil i Tjensvollkrysset like forut for hendelsen ved Byhaugtunellen. Ingen personskade her heller.

Publisert: