10.klassingene ved harestad skole var i morges klar for avreise til en aktiv helg på Evje. Foto: Per Thime

LEIRSKOLE: Det er den tiden - for det er leirskole, eller avslutningstur, det er snakk om.

67 10. klassinger ved Harestad skole satte seg i morges på bussen med retning Evje og den siste turen med gjengen før man skal ta fatt på videregående skole neste skoleår.

– Dette er noe jeg vet elevene har gledet seg til ganske lenge. Flere elever ved skolene i Randaberg har vært på Evje før, der er det mye å ta seg til, så dette blir bra, sier lærer Marianne Ward til Randaberg24 mens hun samlet de siste elevene og satte seg på en av de to bussene.

Før elevene tok av fra Randaberg har det også vært gjort en del forberedelse i forkant. Det dreier seg blant annet om ulike dugnader for å skaffe til veie noen kroner til turen.

Vilde Andersson Ringøy og Mari Fjermedal er med på tur, og før turen deltok jentene på dugnad i sentrum. Foto: Arkivbilde, Per Thime

Når de ankommer Evje senere i dag, da starter man opp med teambuilding.

– Det blir en innholdsrik helg med mye forskjellig på programmet. Været er meldt til å bli helt greit, verken varmt eller kaldt, men jeg vet jeg blir våt når det er snakk om rafting i elva på Evje, men det er jeg altså forberedt på, humrer Ward.

Hun og alle andre var klar for en spennende og kjekk helg på Sørlandet.

I fjor var 10. klassingene ved Goa skole på sin avslutningstur på Evje. Foto: Arkivbilde, Gunnar Horpestad Jacobsen