– Jeg hadde egentlig takket nei, men måtte bare bli med

Tre personer fra Randaberg karateklubb ble instruert av en tidligere verdensmester.

Randaberg karateklubb har vært på kvinnesamling. Linn Catrin Viste, Yuko Takahashi, Maria Amelia Helland og Åse Grinde Brekke. Takahashi er tidligere verdensmester.
  • Per Thime
Publisert: Publisert:

KARATE: Randaberg karateklubb hadde tre utøvere med på kvinnesamling på Lura. Det er en tverrfaglig samling av og for kvinner.

– Jeg hadde egentlig takket nei til invitasjonen da jeg har en gutt på 4 måneder -men det var så bra og gøy i fjor at jeg bare måtte bli med, sier Linn Catrin Viste til Randaberg24.

En av årsakene til at hun ble med var instruktøren, for det var ingen hvem som helst. Yuko Takahashi er tidligere verdensmester i karate - tilbake i 2006 i det som heter JKA kumite.

– Takahashi sensei var utrolig flink på teknisk instruksjon. Hun kunne noe engelsk og brukte oversetter på telefon til hjelp. Vi hadde to karateøkter og 30 jenter i alle aldre fra klubber på Vestlandet stilte opp.

I tillegg til trening hadde de også annet, som foredrag og øvelser med fokus på skadeforebygging og uttøying av kvinnekroppen. Fokus for samlingen var nemlig kvinnekroppen.

– Vi fikk siste nytt innen skadeforebygging, noe som også var interessant å ta med seg hjem til Randaberg for oss tre fra klubben som deltok. Man blir jo litt starstruck av å ha en så flink utøver i klubben, men Takahashi var også veldig varm og imøtekommende. Hun hadde med seg sitt barn på 1,5 år som kom innom i lunsjen og hun lekte og snakket med babyen min.

Linn Catrin Viste på en tidligere treningsøkt.
Publisert: