KOMMENTAR:

Du har vel fått med deg at Randaberg kommune denne uka er inne i sin første uke med arrangementer i forbindelse med kommunens 100 års jubileum?,

Det har vi og mange med oss fått med oss. Det har vært og er flere arrangementer igjen, noe som gleder mange av oss veldig mye.

Ofte er torget på Randaberg ganske tomt for folk, ikke bare om vinteren. Denne uka har det vært god aktivitet med flere trivelige arrangementer.

Jo, vind og uvær har tatt bort noe, men heldigvis står det et telt i sentrum - og der har det vært et yrende liv.

Innendørs skøytehall har nemlig vist seg å være populært. Hver eneste dag, fra formiddag til kveld har barn og unge - samt noen voksne, kost seg skikkelig på glattisen.

Det har vært en fryd å høre og se hvor populært dette har vært.

Derfor: Ikke la det bli bare med dette året, eller denne måneden med is i sentrum. For rundt ett år siden var det skøyteis i Harestadmyra noe som tilhører sjeldenhetene.

På torget, i innendørs telt, kan dette helt sikkert bli en suksess hver eneste vinter. Oversikten over hva det koster å ha et slikt telt, is og andre ting, vites ikke. Men, dette bør kommunen ha som et fast tilbud hvert eneste år - for det er neppe dette som er kommunens største utgifter i år.

Dette er med å gi et tilbud som ikke har vært til stede på Randaberg tidligere. Innendørs i et telt har det vært populært, og ikke minst har det vært godt besøk hver eneste dag.

Vi er sikre på at et slikt opplegg hver eneste vinter ville vært en suksess - og all suksess skal ikke måles i penger, men også i glede for mange mange unge, barn og voksne som trives på glattisen.

Så: Fortsett med dette også neste vinter, Randaberg kommune. La isbanen i sentrum bli en fast tradisjon.

Her bør lokalpolitikere allerede komme seg på (is)banen for å ta dette videre!  Dette er populært, for det eraktivitet fra morgen til kveld - fra barnehager, skoler og firma. Kjør på også de neste årene.,

Per Thime,Redaktør, Randaberg24