OPPGRADERING:

Det er ved barnehagen, eller det riktige er Solbakken sykehjem. Det er nytt navn som er tatt i bruk - og det arbeides utvendig på området.,

Arbeidere fra Grunnservice er i gang både foran, ved siden og bak sykehjemmet.

– Det jobbes med å lage en sansehage til Solbakken sykehjem. På baksiden blir det belagt med heller, betongheller og tegl der en kan legge til rette for sittegrupper. Det skal også på plass plantekasser, og fra baksiden og til fremsiden vil det bli laget en sti som knytter de to områdene sammen, sier Heidi Høyland Tjelta, ingeniør veg og park i kommunen.

Når det etter hvert skal inn pasienter ved sykehjemmet blir det trolig et fint område. En trivelig barnehage som nabo - og et oppfrisket uteområde.

– På framsiden vil en beholde belegnignssteinen som er der i dag, men friske den litt opp. Trærne er toppet slik at en kan gå under og se mellom.  Det vil også bli laget en sti med ulike elementer som er typisk for kommunen. Det kommer også til å bli satt opp et gjerde rundt hele sansehagen for å skjerme dem som skal bo her.

<img class="alignnone size-large wp-image-56446" src="https://randaberg24.no/wp-content/uploads/2022/01/DSC_4394-1024x682.jpeg" alt="" width="780" height="519" >