NRK-journalist Martha Antonette Solli prøver å finne ut hvorfor unge menn sliter

Flere ville få med seg Martha Antonette Solli foredrag fredag.
  • Redaksjonen
Publisert: Publisert:

POLITIKK: Journalist Martha Antonette Solli møtte onsdag kveld publikum i Randaberg folkebibliotek. Her fortalte hun om arbeidet med sin egen dokumentarserie "Gutter mot verden".

Martha Antonette Solli har dykket dypt inn i temaet gutter og utenforskap, i serien «Gutter mot verden» som ble en fire-episoders dokumentarserie på NRK.

Serien setter søkelyset på utenforskap blant unge menn i Norge i dag. Hva det betyr for dem selv å stå utenfor storsamfunnet, og hvilke konsekvenser det får og kan få i samfunnet vårt? Solli forsøker å finne svar på disse spørsmålene – ved å snakke med de gutta som man ellers bare snakker om.

Et engasjert publikum

Foredraget fra journalisten og programlederen fra Levanger i Trøndelag ble satt stor pris på av publikum i bibliotekkjelleren.

I etterkant av foredraget fikk hun flere interessante spørsmål, og sammen med publikum reflekterte de rundt mange av problemstillingene som «Gutter mot verden» tar opp.

«Gutter mot verden» er Martha Antonette Sollis idé, og første dokumentar. Hun kunne avsløre at hun jobber med en ny dokumentarserie, som kommer på NRK i februar neste år.

Publisert: