SERVERING: Marco Gentilini fra Roma i Italia er nyansatt kokk hos Casa Meruzzi. Det er han som er sjefen på kjøkkenet til Rosario Tavano.

– Jeg er superhappy for å ha fått Gentilini med på laget, så har jeg jo kjent fyren i lang tid, og da han ringte kunne jeg ikke si «nei», sier Rosario Tavano.

Den nye kokken brenner for italiensk mat, og kaller å lage god italiensk mat for kunst.

– Det italienske kjøkkenet er min lidenskap, og jeg legger mye kjærlighet og hele min sjel i maten jeg lager, forteller Gentilini.

Seinere i dag, lørdag blir det både fiolin- og pianomusikk hos Tavano. Foto: Arkivbilde, Simen Ingemundsen

Han har selv drevet italiensk kjøkken i Roma, med det for syv år siden. Han har vært ansatt på et italiensk kjøkken inntil nylig, og kunne ikke la en mulighet som Tavano ga gå i fra han.

– Kundene her på Randaberg er vennlige og hyggelige, sier han, som Tavano kaller verdens blideste mann.

Gentilini har lenge drømt om å jobbe med Tavano, og savner sin familie i Roma. Han er glad for å ha fått frie tøyler til å utøve sin lidenskap, og kaller pastarettene han lager for sin spesialitet.

– Det italienske kjøkkenet har så mye god mat, mat jeg er stolt over, så det å velge en rett som min favoritt er nærmest umulig. Når det er sagt er det aldri feil med pizza med pepperoni eller pasta alla carbonara, avslutter Gentilini, som ser lyst på framtiden i sin nye jobb.