TUR: Randaberg Turlag inviterer, førstkommende søndag 3. september, til årets andre «kom deg ut-dag». Sist gang turlaget tok med seg store og små ut i naturen var det til Vistnestunet og Vistneshyttå turen gikk, denne gang går turen til Randabergfjellet.

«Kom deg ut-dagen» er Norges nasjonale turdag, og arrangeres av DNT hver vinter og høst. Randaberg Turlag stiller med pølser, popcorn, natursti og premier – og kanskje noe annet spennende?

Arrangørene skriver at de regner med godt besøkt, i hvert fall hvis værgudene er på arrangørenes side. Vi gjør oppmerksomme på at parkeringen oppe på Randabergfjellet vil være forbeholdt bevegelseshemmede denne dagen. Derfor ønsker de som arrangerer at parkeringsplassene ved Tungenesveien, Sande Barnehage, eller Sande stranden brukes. Det er også mulig å parkere langs Tungenesveien.

Merk at det er for smalt til at man kan parkere langs veien i Randeberggeilen. Du har selv ansvar for at bilen din er plassert slik at den ikke er til hinder for annen trafikk