KULTUR: Denne våren har Thomas Tvedt gjort randabergbuen stolt, fredag etter fredag har han vist hvilket vidunder av en artist han virkelig er. Det ble ikke seier, men Tvedt ble en god nummer to.

I dag ble det kjent at han søndag den 18. juni blir å oppleve live på kulturscene igjen, denne artisten som har briljert med norsk musikk både med og uten klaveret.

Han kommer til å framføre flere av sangene han framførte på «The Voice», og noe sanger en aldri har hørt Tvedt synge før.

Denne våren har han fått skryt av mentor Ina Wroldsen som har sagt gang på gang at han blant annet behandler alt med ærbødighet og respekt. Det har vært en stolt Wroldsen som har loset han gjennom våren.

— Jeg har sjeldent møtt en slik som deg Thomas. Du er klok, flink og dyktig, sa Wroldsen blant annet under finalen, og ja de andre mentorene var enig.

Samtidig kommer han til å snakke om det siste halvårets reise som tv-kjendis og opplevelsen av hvordan det er å bli beskuet og snakket om av store deler av Norges befolkning.

Tvedt lover en underholdene, ettertenksom, og (faktisk også) musikkfylt konsert, før sommeren tar over scenen.