HEDER OG ÆRE: I år er det 86 melkebønder i TINE som mottar Sølvtina for å ha levert Elitemellk i 15 sammenhengende år og 29 mellkebønder som mottar Melkespannet for å ha levert Elitemelk i hele 25 sammenhengende år. I går var de samla, fra hele landet, i Lillestrøm for å motta sin velfortjente heder og ære.  Her var Landbruks- og matminister Sandra Borch til stede og overbrakte sin gratulasjon.

Blant dem som ble hedret var det to par melkeprodusenter fra Randaberg, nemligh ekteparene Anniken og Stian Sørensen og Wenche Saksgård Todnem og Ommund Todnem.

Parene som ble hedret for sin gode melkekvalitet og leverer særdeles god melk fra sine to gårder på Randaberg.

Etter 5.500 sammenhengende dager med Elitemelk ble parene fra Randaberg hedret med Sølvtina.

Det var også representanter fra regjeringen til stede under mottakelsen på Lillestrøm.

Statsråd Sandra Borch er imponert

- Det er vanskelig å finne ord for som beskriver de prestasjonene vi nå premierer. Tenk å levere helt på topp hver eneste dag i femten år, for ikke å snakke om i tjuefem år. Jeg tror ikke det finnes en eneste idrettsutøver, eller en eneste politiker for den del, som kan hevde med troverdighet at de har gjort det samme. Gratulerer så mye med sølvtiner og mjølkespann, dette har dere ærlig fortjent! Jeg er svært imponert, sier statsråd Sandra Borch.