ARBEID: I syv år er det behov for arbeidskraft når man skal ha på plass et anleggshotell i forbindelse med bygging av verdens lengste undersjøiske tunnel, Rogfast.

Vår drift minner om driften av et hotell. Vi sikrer god velferd, renhold og matservering. Du vil bidra til at vårt anleggshotell på Randaberg blir en god plass å bo for våre gjester. Våre gjester blir ansatte i entreprenørene Implenia og Stangeland som skal bygge en toløps tunnel fra Randaberg i sør og halvveis mot Kvitsøy, heter det fra NOC som skal stå for forpleining.

Det er i den forbindelse man også er på banen for å søke etter ansatte til «kantine-laget». I denne omgang gjelder det kjøkkensjef og kokker.

– Vi forventer et økende behov for kokker og kjøkkensjefer fremover. I 2022 startet vi opp drift av anleggshotell i Lyngdal og Sandnes. Nå starter vi opp både på Bokn og Randaberg i forbindelse med Rogfast. Mange av våre gjester oppholder seg i anleggsleiren i lengre perioder og måltidene er en viktig faktor for trivsel og glede på jobb.

Det er NOC, et heleid datterselskap av Norsk Offshore Catering AS som skal drifte anleggshotellet langs E39 på Harestad.

Grunnarbeidene til dette er godt i gang og man regner altså med oppstart av dette prosjektet allerede i neste måned.

I forbindelse med det gedigne prosjektet som Rogfast er, kommer det ganske sikkert til å være et enda større behov for ansatte i årene fremover. Senest tidligere denne uka søkte Stangeland Maskin AS etter 24 medarbeidere med arbeidssted Mekjarvik.

I dette området skal det blir anleggshotell, med bevertning. Foto: Per Thime